Bandenservice Reusel De Kempen B.V.

Bandenservice Reusel de Kempen is een fris en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in banden voor allerlei voertuigen van klein tot groot. Het team bestaat uit vier gemotiveerde medewerkers, namelijk Ad van Limpt, Marcel Heijmans, Daan Meulenbroeks en Stijn Claassen. Zij hebben alle kennis in huis om u snel en vakkundig verder te helpen.

Bandenservice Reusel de Kempen is gevestigd in een professioneel ingerichte werkplaats aan de Lange voren 13 te Reusel welke van alle gemakken is voorzien. Hier kunnen alle soorten banden worden gemonteerd, gedemonteerd en gerepareerd. Daarnaast is in de werkplaats ook uitlijning mogelijk voor personenauto’s, vrachtwagens, tractors en voertuigen op het gebied van grondverzet, industrie en landbouw. Bovendien is er een grote voorraad aan banden, accessoires en andere materiaal aanwezig.

Het team van Bandenservice Reusel de Kempen heeft een ruime ervaring in het wisselen van banden en is bekend met alle technische details in de verwerking. Het is dan ook mogelijk om de banden van uw personenauto te laten wisselen en deze meteen door ons, onder de beste condities, te laten opslaan.

Voor reparatie op locatie beschikken wij over een eigen servicewagen welke volledig is ingericht met alle specifieke apparatuur om u onderweg weer snel op weg te helpen. Onze 24-uurs kwaliteitsservice bieden wij graag aan speciaal gericht op landbouwvoertuigen en vrachtwagens. U kunt hiervoor contact opnemen met onze dienst doende medewerker op tel. +31 (0)6 575 62 442. Deze service sluit naadloos aan op het stukje klantvriendelijkheid wat wij u willen bieden. Het belang van de klant staat altijd voorop en Bandenservice Reusel de Kempen zorgt er op alle gebieden voor dat u maximaal wordt ontzorgd.

Voor een goed advies en een lekker kopje koffie kunt u altijd een bezoekje komen brengen aan de Lange Voren 13 in Reusel.

Kwaliteitswerk tegen scherpe prijzen!

Voor banden van klein tot groot

Alle andere merken banden zijn ook door ons te leveren!